Uw tevredenheid, ons doel

PRO dakonderhoud is een dynamisch en veelzijdig bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van daken. PRO dakonderhoud heeft een team van vakbekwame specialisten die allen de juiste ervaring hebben opgedaan in het vak.
Het team van PRO dakonderhoud adviseert u graag over diverse vraagstukken. Heeft u last van een lekkend dak, een poreuze schoorsteen of heeft u een verouderd dak? Over al deze vraagstukken adviseert PRO dakonderhoud u graag.
PRO dakonderhoud is gespecialiseerd in het voltooien van grote dak renovaties, maar ook kleine onderhoud klussen aan uw dak. Ons team komt vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren. Nadat onze specialisten bij u langs zijn geweest leggen wij u in een offerte uit welke werkzaamheden moeten worden verricht en welke kosten daarbij komen kijken. Nadat u akkoord bent gegaan maken wij een afspraak met u om de opdracht uit te voeren.

Een spoedservice voor daklekkages!

Hoe werken wij?

U kunt ons bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan binnen 24 uur iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.

20 jaar garantie

Bij Pro dakonderhoud bent u verzekerd van de beste garantievoorwaarden op al onze geleverde dakbedekkingsmaterialen en werkzaamheden. 15 Jaar productgarantie is standaard. De garantie geldt voor alle lekkage reparatie en renovatie van daken. Bij werkzaamheden die door derden zijn verricht vervalt de garantie.
Onderhoud dakbedekkingen
De duurzaamheid van de door ons aangebrachte dakbedekkingen variëren van 30 tot 50 jaar. De levensduur van het dak is natuurlijk wel afhankelijk van het onderhoud dat ieder jaar gepleegd wordt. Een duurzaam dak is niet alleen afhankelijk van het ontwerp en de uitvoering, ook het gebruik en beheer
zijn van essentieel belang voor het blijvende behoud van de waterdichte functie. Om de levensduur van de dakbedekking te verlengen na de 15 jaar garantie kunt u met ons een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee verzekerd u zich ervan dat uw dak(en) één keer per jaar nauwkeurig worden gecontroleerd door een specialist van Pro dakonderhoud. Kleine onderhoudswerkzaamheden zoals het reinigen van de hemelwaterafvoeren vallen binnen het kader van dit onderhoudscontract.

De dakdekker met de beste service van Nederland!

Contact

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor uw dak of wilt u een offerte aanvragen? Of  bent u onzeker over de conditie van uw dak in wilt u een gratis inspectie afspraak maken? Wanneer u het contactformulier invult, kunnen wij vervolgens met u contact opnemen om uw wensen door te spreken.

Heeft u last van een lekkage? Maak dan direct een afspraak.